Er du behandler?

Hvis du er angstbehandler, vil jeg meget gerne høre fra dig!

Menda handler om, at skabe det BEDSTE match

Jeg har selv fået mange forskellige former for behandling mod angst gennem tiden og en af de vigtigste ting, jeg er stødt på, er at den rigtige behandler og den rigtige kemi mellem behandleren og mig, har været afgørende for, hvor godt behandlingen er gået.

Jeg har lavet menda.dk, for at skabe det bedst mulige match mellem dig og din potentielle klient.

Det er gratis at have en behandler profil

Det er gratis at være tilmeldt menda.dk

Når du bliver tilmeldt opretter vi en profil til dig, så du kan læse henvendelserne herovre, se henvendelserne fra angstramte her. Indtil du fået oprettet en behandler profil, kan du kune se oversigten over henvendelserne, du kan ikke gå ind på de enkelte henvendelser.

Du betaler først, når du vælger at sende din præsentation til en angstramt. Det koster DKK 200,- +moms.

Det er de første 3 behandlere, der bliver sendt videre til klienten og kun disse 3 skal betale for det, når du ikke at være blandt de første 3 er det altså stadig gratis for dig.

Du kan oprette en profil ved at klikke her du er også meget velkommen til at ringe til mig på 2282 3535, hvis du har brug for hjælp til det.

Leads af meget høj kvalitet

På den måde har du selv valgt din potentielle klient, og du får mulighed for introducere dig for en angstramt, som selv har bedt om hjælp. Det er altså ikke bare en person som klikker ind på dit website af nysgerrighed via f.eks. Adwords.

Når både du og klienten har valgt hinanden, er der lagt til størst mulig success for behandlingen, og det er jo det vi alle ønsker. Angstbehandling af højeste kvalitet.

Når jeg modtager en forespørgsel fra en bruger, checker jeg manuelt op på den for at være sikker på at henvendelsen er både seriøs og godt beskrevet.

Så sender jeg forespørgslen til dig, og du kan så vælge at få sendt din præsentation præsentation, til vores angstramte, meget gerne med en lille video, hvor du fortæller hvordan du arbejder med angst. Videoen behøver overhovedet ikke være noget fancy, optag den f.eks. bare med din telefon eller iPad.

Vi ved jo at god behandling af angst handler rigtig meget om kemi, og med en video, kan brugeren nemmere fornemme dig som person.

Jeg har lavet en grafik, som forklarer hvordan Menda-konceptet virker. Du kan downloade det som pdf ved at klikke her >>

Kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål, eller vil meldes til.


Menda for behandlere - Klik for at downloade som pdf

 

Du kan også ringe til mig på 2282 3535.

-Sonny Lundahl

0 0 votes
Article Rating

Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x