Om Menda

Sonny Lundahl - stifter af menda.dkJeg hedder Sonny Lundahl, og jeg har angst. Det har jeg haft i mange år, det har svinget i sværhedsgrad, og de enkelte angst områder har også ændret sig gennem tiden.

Jeg har erfaringer med flere former mental behandling og coaching, både inden for det offentlige, etablerede system (psykologer, psykiatere og specialiserede ergoterapeuter) og hos alternative behandlingsformer som f.eks. hypnose, NLP, Kranio-Sakral Terapi, akupunktur o.l.

Jeg har brugt en del penge og har både gode og dårlige erfaringer med på begge dele. Det er meget forskelligt, hvad der virker på den enkelte person; nogle behandlingsformer har virket for nogle, men ikke for andre.

De udfordringer jeg har mødt, er simpelthen grunden til at jeg har skabt Menda.dk. Jeg vil rigtig gerne bidrage til at du får den bedst mulige behandling, hvis du har angst. Det håber jeg selvfølgelig også du får hvis du har alle mulige andre problemer, men  nu er det bare angst jeg ved mest om, så det er naturligt for mig, at det er blevet omdrejningspunktet for Menda.

Menda har følgende formål:

Hvem kan bruge Menda?

Menda er til dig der selv har angst, i enhver grad, eller dig som er pårørende til en person med angst.

Menda støtter op om Mijøvenlig pakning

Miljøvenligpakning

0 0 votes
Article Rating

Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x