Ordbog

Angst ordbog

Angst

Alle oplever angst, men når man taler om angst som diagnose, eller som mere alvorligt problem, handler det om overdrevet eller irrationel angst.

Fobi

En fobi er noget bestemt man oplever angst overfor, eller i forbindelse med, f.eks.

Angst test

Der findes en officiel angst test.  Det er den test som lægen også benytter. Her på Menda.dk har vi programmeret testen, så du får svaret på online testen med det samme. Du skal bare huske at selvom det er den officielle test kan svaret ikke stå alene, du er nød til at skulle forbi lægen.

Meditation

Åndedræt

Dit åndedræt er meget kraftfuldt og det kan både arbejde for dig og imod dig.

Det er en god idé at træne dit åndedræt dagligt, jo mere du træner jo bedre effekt og jo bedre vil du være til at bruge åndedrættet effektivt når du f.eks. står midt i et angstanfald

Wim Hof Metoden

Wim Hof metoden er udviklet af Wim Hof. En Hollænder som har en spændende historie bag sig og brugt sig selv som forsøgskanin. Det er der kommet spændende videnskabelige studier ud af og Wim Hof har formet hans metode, som primært består af:

  • Åndedræt (hyperventilering og vejrholdning)
  • Kuldetilvænning
  • Fysiske øvelser kombineret med åndedræt

Jeg bruger Wim Hof metoden som en mental udfordring og til forsøge at arbejde med angsten i et kontrolleret miljø.

5 1 vote
Article Rating

Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x