Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Introduktion

Menda.dk er ejet af

Lundahl Gruppen
CVR: 34863636
Mustrupvej 241
8320 Mårslet

Vi tager dine data og sikkerhed seriøst. Derfor indsamles der som princip også kun den information, som vi skal bruge for at levere indhold til dig her på sitet. Så vi fortsat kan levere gode brugeroplevelser og hjælpe besøgende videre.

Formålet med privatlivspolitikken er at tydeliggøre og kommunikere, hvilke data vi håndterer og hvordan.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at rette kontakt til sonny@menda.dk

Det primære formål med menda.dk er at dele personlige erfaringer, samt artikler primært om angst

Behandling af personoplysinger

Vi opbevarer kun et minimum af persondata for at levere vores service. Det er alt sammen ekspliceret herunder, men det er eksempelvis navn, e-mail adresse, fysisk adresse og virksomhedsnavn. Det gør vi for at kunne interagere med samarbejdspartnere, levere et nyhedsbrev og sælge digitale produkter.

Menda.dk er ikke produceret for at tjene penge i første omgang, men det er gået op for os hvor meget arbejde der i at opretholde en høj standard på et website som menda og derfor har vi tænkt en forretningsdel ind i websitet, uden penge kan sitet ikke drives.

Vi accepterer ikke sensitiv information i kontaktformularer, kommentarer og lignende. Vi gør opmærksom på det på sitet og modtager vi dette, så sletter vi det igen hurtigst muligt med mindre det relaterer sig direkte til en opretholdelsen af en separat kontrakt med den enkelte besøgende eller kunde.

Vi sletter ip adressen der hører til en kommentar 2 mdr. efter kommentaren er skrevet, vi er nød til at beholde ip adresse i en kort periode, da vi ellers ville blive oversvømmet af spam kommentarer. Sletning af ip adresser sker automatisk via et plugin.

Kontaktformular – samtykke

Kontakter du os via kontaktformularen eller via enhver af menda.dk’s tilknyttede mailadresser så opbevarer vi de indtastede oplysninger i vores e-mail system hos UnoEuro. Vi har indgået en databehandleraftale med UnoEuro, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. I dette tilfælde til opstart af dialog mellem menda.dk og dig. De bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Det betyder i praksis, at hvis der ikke længere er et retsligt grundlag for opbevaring af dine data, så sletter vi dem hurtigst muligt.

Samtykke til nyhedsbreve og markedsføring via e-mail

Accepterer du at modtage nyhedsbreve og tilbud så indsamler vi følgende oplysninger:
• Navn
• E-mail adresse
• IP-adresse hvorfra du har givet dit samtykke
Det er ikke i alle tilfælde, at vi indsamler navn. Vi behandler disse data indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

E-mails der bliver sendt i forhold til nærværende samtykke kan blive sporet i forhold til åbning og klik.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på sonny@menda.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Dine personlige oplysninger bliver i tilfælde af samtykke overført via en sikker forbindelse (HTTPS krypteret) og opbevaret af følgende parter, hvor vi har indgået en databehandleraftale.

– MailChimp (E-mail service provider)
Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, Atlanta USA

– SUMO

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Anvendelsen af tredjeparter er oplyst for de enkelte samtykker. Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Lundahl Gruppen
Mustrupvej 241
8320 Mårslet

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger på menda.dk, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.