Overskrift:

Kvinde med sygdomsangst og panikangst søger behandling i midt og Østjylland er bosat i horsens men kører gerne efter den rigtige behandling.

Beskrivelse:

Jeg har haft angst det sidste årstid ihvertfald hvad jeg har været bevist om. I starten var det katestrofe tanker og sygdomsangst der fyldte mest. Jeg har været ved psykolog (10 behandlinger ) jeg har været på kortvarigt lyrica men da jeg ikke kan takle bivirkningerne stoppede jeg med dem efter sommerferien så nåde aldrig rigtig at gi dem chancen, jeg har haft en kortere periode på ca. 14 dg. Hvor jeg følte mig fri i min krop ingen bivirkninger/symptomer.. Nu er det starter igen, jeg får dagligt angst anfald, de er værst om natten, de kommer lige pludselig når jeg sover... Sover meget urolig. Et angstanfald består af hjertebanken, ildebefindende, fryser, sveder, meget uro i brystet, dårlig mave.. Jeg har læst et sted at et anfald vare i ca 10-15 min mine kan vare i timer.. Jeg prøver at tænke på noget andet står op, lytter til mindfulness eller rolig musik. Jeg har rigtig meget uro i kroppen i sær fødder, hænder og min brystkasse.. Jeg var ved min læge i tirsdags og hun udskrev noget andet medicin sertralin jeg prøvede med en pille 50 mg onsdag morgen og kunne hurtigt mærke bivirkninger i løbet af dagen og fik igen anfald om natten.. Jeg har meget svært ved at forstå at jeg skal have det meget værre når jeg tager pillerne når de nu skulle hjælpe mig. Jeg googlede alternativer og fandt , zenbev, velzina og noget B-stress kosttilskud så tog så kun den ene pille og forsøger mig nu med naturlægemidler. Jeg har ikke talt med min læge om det. Jeg er igang med at lede efter en psykolog med henvisning uden stor ventetid hvilket ikke er nemt.. Så håber du kan hjælpe med hvad jeg skal gøre.

Skal behandleren være under sygesikringen?:

Ja

Jeg søger behandling her:

  • Østjylland
  • Sydjylland    Jeg accepterer at jeg bliver faktureret 197,- +moms når jeg vælger at sende min præsentation Ja

    Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.