Overskrift:

Mand 39 år søger hjælp til angst for at miste, angst for at nogen skader ham fysisk, angst for ikke at være god nok. Nord/østjylland.

Beskrivelse:

Lider af angst for ikke at være god nok på arbejde, parliv, socialt. Lider også af frygt for at der kommer nogen og skader mig fysisk pga ting fra fortiden. Lider også af angst for at miste min kæreste.

Jeg bliver fuldstændig paralyseret når jeg oplever angst. Jeg sover alt hvad jeg kan for jeg kan ikke holde ud at være vågen. Jeg er bange for at drukne mine nære fordi jeg virker som en 5 årig når jeg kommer helt derud.

Mit hjerte hamrer afsted med 100 km/t, jeg har ondt i sjælen, mine tanker flyver rundt i hovedet. Jeg tjekker døre og vinduer for at se om de er låste/lukkede.

Jeg ejer endda et baseballbat som står ved siden af sengen..... suk.

Jeg får 2 forskellige typer medicin. Venlafaxin 225 mg dagligt og Quetiapin 50 mg dagligt. Føler dog ikke de ændrer meget på min situation.

Jeg har det meget svært om morgenen da jeg ikke kan overskue dagen og dens længde.... Jeg får det lidt bedre om aftenen og der kan jeg endda se lidt tv med min kæreste.... Udsigten til at sove gør mig rolig.

Jeg har lidt af disse ting i mange, mange år.... Jeg har prøvet Kognitiv terapi,Tankefelt terapi, NLP, Akupunktur.

Jeg er nok ikke for god til at holde ved tingene fordi jeg typisk ikke gør noget ved min situation når jeg har det godt og er angstfri.... Vil ikke mindes om min lidelse ved at blive i angst miljøet og det gør ondt at være påmindet om angst når man er i behandling.... Det bliver jeg nød til at ændre på nu.

Jeg har lidt af angst så lang tid jeg kan huske og jeg er 100% sikker på at mange af tingene stammer fra min barndom som slet ikke var optimal. Skilsmisse, flyttede med inkompetent forældre, 1 års skoleophold i USA med dagligt angst, angst for at miste kærester, angst for ikke at være god nok generelt....

Jeg kan snart ikke mere....

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre længere

Skal behandleren være under sygesikringen?:

Ja

Jeg søger behandling her:

  • Østjylland
  • Nordjylland    Jeg accepterer at jeg bliver faktureret 197,- +moms når jeg vælger at sende min præsentation Ja

    Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.