Kranio-Sakral Terapi og Massage i Kbh K

Sådan arbejder jeg med angst:

Angst og depression kan hænge sammen på den måde, at angsten kan føre til depression, ligesom mere langtidsstress kan føre til angst og depression. Der kan også komme depression uden forudgående angst.

Angst forekommer som 3 hovedtyper. Der er panikangst, generaliseret angst og fobier, herunder social fobi (social angst), hvor mange har flere angsttyper samtidig i varieret grad. Behandling af angst med kranio-sakral terapi, vil som regel betyde, at du vil begynde en selvudviklingsproces, hvor der sker en forløsning af angsten henover nogle behandlinger og noget tid. Det kan betyde du kan blive ked af det, vred og andre stærke følelser. Det er følelser, der skal ud af dit sind og din krop. Det er vigtig at have personer der kan støtte dig, det kan også være en terapeut. Begyndelsen på udviklingsprocessen kan opleves allerede efter 1-2 behandlinger og mange oplever de har brug for ekstra søvn. Det vil ofte kræve flere behandlinger, for at få angsten helt væk eller bragt ned på et acceptabel niveau, hvor den ikke generer i hverdagen.

Depression er en form for handlingslammelse og opgivenhed, hvor det er svært eller håbløst at se positivt på ens livsituation. Behandling af depression er effektiv med kranio-sakral terapi, og mange oplever allerede efter 1-2 behandlinger en større klarhed og mod til at komme videre i livet. Det kan kræve flere behandlinger for at blive fri af depressionen. En udfordring er ofte, at bag depressionen kan være en angst, der herefter skal behandles.

Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.