Shin Hypnose

Her kan du se min præsentationsvideo og få et bedre indtryk af hvem jeg er:

Sådan arbejder jeg med angst:

Følelsestyper

På et tidspunkt har vi alle en stærk oplevelse, som fører positive eller negative følelser med sig. En dag uden at have følelser vil være umuligt at forestille sig. Hver eneste dag føler vi mange følelser; fornøjelsen ved at tage på ferie, frygten for at flyve eller sorgen over tabet af et familiemedlem. Hvis vi prøvede at liste alle ordene i det danske sprog og beskrive de følelser, vi havde oplevet, så ville vi have hundredevis af dem. En ting er sikkert: Vi føler mange følelser hver eneste dag. Vi har som regel ingen problemer med at identificere en følelse, som vi har på et givent tidspunkt. I Shinhypnose tager vi dig på en interaktiv rejse igennem din krop for, at du kan forstå dine følelser.
Frygt og angstbehandling med hypnose

Hvis du pludselig står ansigt til ansigt med en bølle, tænker du: “Skal jeg løbe eller gå i panik”, men din hjerne fortæller dig, du skal stå stille og ikke løbe. Hvis angsten tager over, kan du løbe så hurtigt, som du kan. Angst beskriver en følelsesmæssig reaktion til at behandle en forestående fare med en stærk lyst til at flygte fra situationen. Mennesker, som oplever meget frygt, har ofte en følelse af afmagt, og de har svært ved at træffe et valg, som kan fjerne frygten ved farefølelsen. Man sveder, går i panik, og nogle gange kan det endda medføre, at man ønsker at slås. En fobi er ekstrem og vedvarende frygt for ting eller forskellige situationer, som påvirker personens normale liv. Selvom man godt ved, at frygten er irrationel, så vil personer med fobier altid forsøge at undgå selve kilden til frygten. Typiske former for fobier omfatter lukkede områder (klaustrofobi), frygt for insekter, slanger eller andre dyr og frygt for at rejse. Panikanfald kan være meget stærke og overskygge frygten. Nogle mennesker oplever angstanfald i perioder med hurtige overgange – her også intens frygt og ubehag fulgt af fysiske symptomer som hjertebanken, rysten, åndenød, svimmelhed og kvalme. Mennesker med disse ekstreme former for angst kan som regel ikke forudsige, hvornår et anfald vil forekomme – typisk frygter personen for flere angstanfald, og dette kan begrænse deres aktivitet udenfor hjemmet.

Shinhypnose kan hjælp dig med at komme videre i dit liv og komme af med din angst eller fobi. Kontakt os for en konsultation.

Misundelse kan behandles med hypnose

Misundelse er en følelse, som du oplever, når du ønsker noget, som en anden har, eller når noget godt sker for en, du kender; din bedste ven, søster eller bror. Du ønsker det gode var sket for dig i stedet for at føle glæde for det, som er sket for personen. Du bliver måske sur eller irriteret på ham eller hende.

Taknemmelighed kan opnås med hypnose

Taknemmelighed er at føle sig glad for noget, som er blevet til for dig. Mennesker fantaserer om at leve som rige berømtheder. Tænk over, hvordan det virkelig ville have været for bare 100 år siden. Om vinteren ville du bo i et koldt mørkt slot, kun med en kamin til at varme dig. Om sommeren vil det være vådt og fugtigt uden air conditioning. I dag tænder vi for vores favorit musik på hvilket som helst tidspunkt af døgnet, dengang ville man være begrænset til, at en lokal musiker kunne give en live koncert, eller hvis man var rigtig heldig, kunne man anvende den relativt nye opfindelse grammofonspilleren.

Måltider tider ville være begrænset til lokal mad – de fleste frugter og grøntsager ville kun være tilgængelige om sommeren. I stedet for at køre i en opvarmet bil om vinteren og en air-conditioned om sommeren, ville du bevæge dig afsted med 5 km i timen i en hestevogn. At være taknemmelig kan hjælpe os med at være rolige, når tingene går imod en. Der findes mennesker, som får “road rage”, når de sidder fast i trafikken på f.eks. motorring 3, og lader sig blive oprevet over en meget triviel forseelse. Når du er forsinket i trafikken, så mind dig selv om, hvor taknemmelig du bør være ved at sidde i en air-conditioned bil med cd’ere, som gør din bil til en koncertsal.

Menda er drevet af almindelige mennesker. Vores råd og artikler kan ikke sidestilles med professionel rådgivning. Vi fralægger os ethvert ansvar.